Olmert: – Jeg er aldri blitt tilbudt en bestikkelse og jeg har aldri mottatt noen

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Tidligere statsminister Ehud Olmert avviser bestemt at han har mottatt noen bestikkelser eller vært delaktig i Holyland-skandalen.
  – Jeg støttet Holyland-prosjektet fra begynnelsen, sa Olmert torsdag.
  – Planene ble fullstendig endret etter at jeg sluttet som ordfører [i Jerusalem]. Jeg hadde ingenting å gjøre med endringene som skjedde siden, la Olmert til.
  Olmert erklærte seg helt uskyldig i alle korrupsjonsmistankene som er rettet mot ham, og påpekte at flere saker allerede er henlagt.
  – Jeg vil si klarest mulig, slik som jeg også har gjort før, at ingen har noensinne tilbudt meg en bestikkelse, og jeg har aldri mottatt en bestikkelse fra noen, i noen sak, på noen måte, enten direkte eller indirekte, sa Olmert. Hele erklæringen til Olmert er tilgjengelig i engelsk oversettelse på jpost.com.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelIsrael og PA må gjøre mer for fred
  Neste artikkelMed Israel for freds historie
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.