Barak: – Soldaters innsats ikke forgjeves

  Søndag kveld begynte minnedagen for soldatene som har falt i strid for Israel i løpet av nasjonens 62 år. Tidligere på dagen talte forsvarsminister Ehud Barak ved en seremoni på Tel Aviv-universitetet. – De pårørende har betalt den høyeste, nesten utenkelige pris. Men deres offer på sikkerhetens alter har ikke vært forgjeves, understreket han. – […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Søndag kveld begynte minnedagen for soldatene som har falt i strid for Israel i løpet av nasjonens 62 år. Tidligere på dagen talte forsvarsminister Ehud Barak ved en seremoni på Tel Aviv-universitetet.
  – De pårørende har betalt den høyeste, nesten utenkelige pris. Men deres offer på sikkerhetens alter har ikke vært forgjeves, understreket han.
  – På tross av alle vanskelighetene blomstrer Israel. Og alle av oss, som et samfunn, må gjøre alt for å vise oss verdige deres offer. Selv nå, etter 62 år med selvstendighet, må staten Israel kjempe for å forsvare sin sikkerhet og øke sin styrke, forklarte forsvarsministeren.
  – Vi er forpliktet på å arbeide for statens sikkerhet, uten kompromiss, mens vi utviser ansvarlighet, mot og politisk visdom i kampen for å oppnå den ønskede freden.
  – Som forsvarsminister er jeg overbevist om at tostatsløsningen er viktig for vår nasjonale sikkerhet og vil bare være med å sikre et sterkt jødisk flertall i mange generasjoner fremover […] og vil gjøre en slutt på krigen og kravene, sa forsvarsminister Barak.
  I løpet av det siste året er 111 soldater og sikkerhetspersonell blitt drept i tjeneste.

  Forrige artikkelIsraels befolkning: 7.587.000
  Neste artikkelSvar på spørsmål om MIFF
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -