Peres æret soldater

  President Shimon Peres delte ut æresmedaljer til Israels 120 fremste soldater i sitt hjem i Jerusalem tirsdag. Peres beskrev soldatene som "et fantastisk bilde av Israel". – Som en som har opplevd Israels første uavhengighetsdag, er jeg stolt over å kunne utsi en takkebønn. En bønn om en rask bedring for våre sårede sønner og […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  President Shimon Peres delte ut æresmedaljer til Israels 120 fremste soldater i sitt hjem i Jerusalem tirsdag. Peres beskrev soldatene som "et fantastisk bilde av Israel". – Som en som har opplevd Israels første uavhengighetsdag, er jeg stolt over å kunne utsi en takkebønn. En bønn om en rask bedring for våre sårede sønner og for en sikker hjemvending av våre savnede og kidnappede soldater, sa han. Også forsvarssjef Gabi Ashkenazi var til stede under seremonien og rettet sin tale til soldatenes foreldre. – Som hærens øverstkommanderende og på vegne av Israels folk, takker jeg for de verdier dere har lagt ned i deres sønner og døtre, deres stolthet er vår stolthet, og hele nasjonens stolthet, sa Ashkenazi.

  Forrige artikkelSvar på spørsmål om MIFF
  Neste artikkelHøyesterett gav støtte til byggestans
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -