Jordan: – Israel destabiliserer Midtøsten

  Arabiske land som deltar på FNs atomvåpenkonferanse i New York forsøkte tirsdag å vri fokuset over på Israels påståtte atomprogram. De kritiserte sin nabo for landets motvilje mot å skrive under ikke-spredningsavtalen. På den andre dagen av den én måned lange konferansen gjentok araberne også sine krav om et atomfritt Midtøsten, skriver Ha’aretz. Jordans utenriksminister […]

  Arabiske land som deltar på FNs atomvåpenkonferanse i New York forsøkte tirsdag å vri fokuset over på Israels påståtte atomprogram. De kritiserte sin nabo for landets motvilje mot å skrive under ikke-spredningsavtalen.
  På den andre dagen av den én måned lange konferansen gjentok araberne også sine krav om et atomfritt Midtøsten, skriver Ha’aretz. Jordans utenriksminister Nasser Judeh uttrykte sin frustrasjon over at Israel nekter å la internasjonale observatører overvåke atomprogrammet. Han hevdet at Israel manglende samarbeidsvilje “destabiliserer” Midtøsten.
  Selv om Israel i mange tiår har blitt beskyldt for å ha utviklet atomvåpen, har ingen regjering noen gang bekreftet eller avkreftet dette.

  Forrige artikkelFischer: – Fred ville gitt stor økonomisk vekst
  Neste artikkelHvem er Harel Skaat?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.