Den arabiske liga støtter indirekte forhandlinger

  Lørdag ga Den arabiske liga ny støtte til indirekte forhandlinger mellom Israel og PLO. I mars ga de arabiske statene en tilsvarende støtte, men forhandlingene kom aldri i gang fordi palestinerne trakk seg da nye byggeplaner for en jødisk bydel i Øst-Jerusalem ble gjort kjent. Det er ventet at PLO vil gi støtte til å starte indirekte forhandlinger i neste uke. - Israel ønsker å starte forhandlinger med palestinerne når som helst og hvor som helst, signaliserte statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse lørdag kveld. - Denne gang vil samtalene finne sted uten forhåndsbetingelser, noe som ikke har skjedd de siste 16 år, la Netanyahu til.

  Lørdag ga Den arabiske liga ny støtte til indirekte forhandlinger mellom Israel og PLO. I mars ga de arabiske statene en tilsvarende støtte, men forhandlingene kom aldri i gang fordi palestinerne trakk seg da nye byggeplaner for en jødisk bydel i Øst-Jerusalem ble gjort kjent. Det er ventet at PLO vil gi støtte til å starte indirekte forhandlinger i neste uke. – Israel ønsker å starte forhandlinger med palestinerne når som helst og hvor som helst, signaliserte statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse lørdag kveld. – Denne gang vil samtalene finne sted uten forhåndsbetingelser, noe som ikke har skjedd de siste 16 år, la Netanyahu til.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPrivate planer om stor jødisk utbygging rundt Jerusalem
  Neste artikkelBarkat: – Bygging fortsetter i hele Jerusalem
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise