Arabiske stater truer med Lieberman-boikott

  De arabiske landene truer med å boikotte en planlagt konferanse for middelhavslandene i juni, dersom Israels utenriksminister Avigdor Lieberman kommer til å delta. Samlingen skal finne sted i Barcelona i Spania. Syria og Egypt har gitt sine spanske verter beskjed om at de arabiske lederne vil nekte å komme dersom Lieberman deltar. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har allerede varslet at han vil delta på konferansen. Det er ventet at Lieberman kommer sammen med ham. Europeiske diplomater sier til Ha'aretz at mange europeiske land er skuffet og sinte over arabernes boikott-trusler.

  De arabiske landene truer med å boikotte en planlagt konferanse for middelhavslandene i juni, dersom Israels utenriksminister Avigdor Lieberman kommer til å delta. Samlingen skal finne sted i Barcelona i Spania. Syria og Egypt har gitt sine spanske verter beskjed om at de arabiske lederne vil nekte å komme dersom Lieberman deltar. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har allerede varslet at han vil delta på konferansen. Det er ventet at Lieberman kommer sammen med ham. Europeiske diplomater sier til Ha’aretz at mange europeiske land er skuffet og sinte over arabernes boikott-trusler.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise