Iran ypper til krig med løgner

  Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarssjef Gabi Ashkenazi besøkte IDFs Nordkommando tirsdag. De var tilskuere under en øvelse på et av de store militære øvelsesfeltene i Nord-Israel. - Irans siste forsøk på å oppvigle til krig mellom oss og Syria er helt grunnløse handlinger, sa Netanyahu. - Iranerne "sprer løgner for å øke spenningen", la statsministeren til. Netanyahu gjorde det klart at Israel ikke har noen ønsker om krig. - Israel ønsker fred og har ingen planer om å angripe våre naboer, på tross av de falske rykter, sa Netanyahu.

  Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarssjef Gabi Ashkenazi besøkte IDFs Nordkommando tirsdag. De var tilskuere under en øvelse på et av de store militære øvelsesfeltene i Nord-Israel. – Irans siste forsøk på å oppvigle til krig mellom oss og Syria er helt grunnløse handlinger, sa Netanyahu. – Iranerne "sprer løgner for å øke spenningen", la statsministeren til. Netanyahu gjorde det klart at Israel ikke har noen ønsker om krig. – Israel ønsker fred og har ingen planer om å angripe våre naboer, på tross av de falske rykter, sa Netanyahu.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelIngen ensidig erklæring av palestinsk stat
  Neste artikkelArabiske stater truer med Lieberman-boikott
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise