Russland avviser kritikk fra Israel

  Russland avviste torsdag kritikken fra Israel, etter at president Dmitry Medvedev møtte Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus tidligere denne uken. En talsmann for Israels utenriksdepartement beskrev onsdag møtet som "dypt skuffende", ettersom Hamas er "en terrororganisasjon i alle betydninger av ordet." Mens EU, Israel og USA definerer Hamas som en terrorgruppe, insisterer russerne på at organisasjonen ikke bør isoleres, skriver Yedioth Aharonoth. - Hamas […] er en bevegelse med tillit og sympati hot et betydelig antall palestinere. Vi har regelmessig kontakt med denne bevegelsen, sa en talsmann for det russisk utenriksdepartement som et svar på den israelske kritikken. - Det er jo i tillegg kjent at alle andre medlemmer i Midtøsten-kvartetten også har noe form for kontakt med Hamas-lederskapet, selv om de av en merkelig grunn er for beskjedne til å innrømme det for offentligheten, fortsatte han. Midtøsten-kvartetten består av EU, FN, USA og Russland.

   Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
   For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

  Russland avviste torsdag kritikken fra Israel, etter at president Dmitry Medvedev møtte Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus tidligere denne uken. En talsmann for Israels utenriksdepartement beskrev onsdag møtet som "dypt skuffende", ettersom Hamas er "en terrororganisasjon i alle betydninger av ordet." Mens EU, Israel og USA definerer Hamas som en terrorgruppe, insisterer russerne på at organisasjonen ikke bør isoleres, skriver Yedioth Aharonoth. – Hamas […] er en bevegelse med tillit og sympati hot et betydelig antall palestinere. Vi har regelmessig kontakt med denne bevegelsen, sa en talsmann for det russisk utenriksdepartement som et svar på den israelske kritikken. – Det er jo i tillegg kjent at alle andre medlemmer i Midtøsten-kvartetten også har noe form for kontakt med Hamas-lederskapet, selv om de av en merkelig grunn er for beskjedne til å innrømme det for offentligheten, fortsatte han. Midtøsten-kvartetten består av EU, FN, USA og Russland.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise