Tyrkia vurderer å holde ambassadør hjemme

  Ankara vurderer å trappe ned sin diplomatiske kontakt med Israel, og unnlate å sende Tyrkias ambassadør tilbake til Tel Aviv, sier en anonym regjeringskilde til nyhetsbyrået AP. Tyrkia krever at Israel ber om unnskyldning for bordingen av Gaza-flåten, returnerer skipene, godtar en internasjonal granskning og betaler erstatning til ofrene. - Tyrkias ambassadør vil ikke vende tilbake til Israel dersom ikke våre krav blir innfridd "i løpet av en rimelig tid", sier regjeringskilden til. Tyrkia vurderer også å bryte flere samarbeidsprosjekter med Israel.

  Ankara vurderer å trappe ned sin diplomatiske kontakt med Israel, og unnlate å sende Tyrkias ambassadør tilbake til Tel Aviv, sier en anonym regjeringskilde til nyhetsbyrået AP. Tyrkia krever at Israel ber om unnskyldning for bordingen av Gaza-flåten, returnerer skipene, godtar en internasjonal granskning og betaler erstatning til ofrene. – Tyrkias ambassadør vil ikke vende tilbake til Israel dersom ikke våre krav blir innfridd "i løpet av en rimelig tid", sier regjeringskilden til. Tyrkia vurderer også å bryte flere samarbeidsprosjekter med Israel.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Forrige artikkelUiO avviste akademisk boikott av israel
  Neste artikkelDet er mat på Gaza-stripen
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise