Iransk skip ventet om et par uker

  Det iranske skipet som er organisert av Irans Røde Halvmåne setter ikke seil mot Gaza-stripen før søndag, rapporterer nyhetsbyrået ISNA. Tidligere er det meldt at et iransk skip er på vei mot Gaza-stripen, men det er usikkert om disse meldingene var korrekte. Røde Halvmånes skip er gitt navnet "Gazas barn". Det skal frakte 1100 tonn […]

  Det iranske skipet som er organisert av Irans Røde Halvmåne setter ikke seil mot Gaza-stripen før søndag, rapporterer nyhetsbyrået ISNA. Tidligere er det meldt at et iransk skip er på vei mot Gaza-stripen, men det er usikkert om disse meldingene var korrekte. Røde Halvmånes skip er gitt navnet "Gazas barn". Det skal frakte 1100 tonn med utstyr, inkludert 500 tonn med medisiner og matvarer. I tilegg til mannskapet, skal skipet ha ti passasjerer – fem journalister og fem medarbeidere fra Røde Halvmåne, opplyser talsmannen Abdul Rauf Abidzadeh. Han anslår at skipet kan ventes utenfor Gaza-kysten om to uker.

  Forrige artikkelÅpner grensene for alle sivile varer
  Neste artikkelTony Blair: – Ingen bruk for Gaza-flåter
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.