Direkte forhandlinger neste uke

  Den saudiarabiske avisen Okaz siterer kilder i PA som hevder at direkte forhandlinger med Israel vil begynne tidlig neste uke i Kairo. President Mahmoud Abbas har lenge vært under press for å gå i direkte forhandlinger med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Dersom rapportene stemmer vil trolig Kvartetten komme med en kunngjøring om temaer for forhandlingene, […]

  Den saudiarabiske avisen Okaz siterer kilder i PA som hevder at direkte forhandlinger med Israel vil begynne tidlig neste uke i Kairo. President Mahmoud Abbas har lenge vært under press for å gå i direkte forhandlinger med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Dersom rapportene stemmer vil trolig Kvartetten komme med en kunngjøring om temaer for forhandlingene, skriver Jerusalem Post.

  Forrige artikkelMilitær helikoptertrening i Romania
  Neste artikkelForskjell på krigere
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no