Direkte forhandlinger neste uke

  Den saudiarabiske avisen Okaz siterer kilder i PA som hevder at direkte forhandlinger med Israel vil begynne tidlig neste uke i Kairo. President Mahmoud Abbas har lenge vært under press for å gå i direkte forhandlinger med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Dersom rapportene stemmer vil trolig Kvartetten komme med en kunngjøring om temaer for forhandlingene, skriver Jerusalem Post.

  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Den saudiarabiske avisen Okaz siterer kilder i PA som hevder at direkte forhandlinger med Israel vil begynne tidlig neste uke i Kairo. President Mahmoud Abbas har lenge vært under press for å gå i direkte forhandlinger med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Dersom rapportene stemmer vil trolig Kvartetten komme med en kunngjøring om temaer for forhandlingene, skriver Jerusalem Post.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise