Bolton: – Israel har kun få dager å angripe Iran

  – Dersom Israel planlegger et militært angrep på Irans atomreaktorer for å hindre at landet skaffer seg en funksjonerende reaktor, har Jerusalem kun få dager å gjøre dette på, påpeker John Bolton, tidligere FN-ambassadør for USA. Allerede 21. august vil Irans første reaktor være i drift. Fra det tidspunktet vil det være for sent for […]

  – Dersom Israel planlegger et militært angrep på Irans atomreaktorer for å hindre at landet skaffer seg en funksjonerende reaktor, har Jerusalem kun få dager å gjøre dette på, påpeker John Bolton, tidligere FN-ambassadør for USA. Allerede 21. august vil Irans første reaktor være i drift. Fra det tidspunktet vil det være for sent for Israel å gå til angrep, fordi det vil gå ut over enorme mengder sivile iranere, forklarer Bolton. – Med en gang uranet […] er på plass inni reaktoren vil et angrep bety radioaktivt utslipp, ingen tvil om det, sa han. – Dersom Israel ikke angriper vil Iran ha oppnådd noe som ingen andre fiender av Israel, eller noen annen fiende av USA i Midtøsten har oppnådd – å ha en fungerende atomreaktor, sier Bolton. Han har likevel lite tro på at Israel faktisk går til angrep. – Jeg tror ikke det. Jeg er redd muligheten har gått dem forbi, sier Bolton.

  Forrige artikkelForskjell på krigere
  Neste artikkelLaserkrig
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no