Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Politiet: – Barak og Ashkenazi ikke innblandet i Galant-saken

Israelsk politi uttalte torsdag at forsvarssjef Gabi Ashkenazi, forsvarsminister Ehud Barak og resten av forsvarsledelsen ikke er involvert i den såkalte «Galant-saken».
Et dokument tilsynelatende signert i generalmajor Yoav Galants navn beskriver hvordan han planlegger å sverte sine rivaler i kampen om stillingen som forsvarssjef. Selv har han hele tiden hevdet at dette brevet er en forfalskning, en forklaring som politiets etterforskning har bekreftet stemmer.
Politiet opplyser at de har en potensiell mistenkt som har kontakter i forsvarsledelsen. Den mistenkte har ennå ikke blitt avhørt eller arrestert, men vil trolig bli kalt inn til avhør i løpet av de nærmeste dagene, informerer Yedioth Aharonoth.
Rett etter politiets pressekonferanse sendte regjeringsadvokat Yehuda Weinstein ut en pressemelding. I den klargjorde han at det nå ikke er noen lover som forhindrer ansettelsen av en ny forsvarssjef. Weinstein satte i forrige uke en stopper for prosessen, grunnet at så mange i forsvarsledelsen var under etterforskning.
Barak bekrefter overfor israelske medier at arbeidet med å finne en ny forsvarssjef vil fortsette i løpet av de nærmeste dagene. Han uttrykte også lettelse over at han og forsvarsledelsen ikke lenger var under etterforskning.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart