Iranske reaktorer klare til å driftes

  Etter mange år med forsinkelser har russerne og iranerne gjort de siste forberedelsene for å starte opp Irans første atomreaktor lørdag. Anledningen blir en milepæl i Midtøstens historie, ettersom landet blir det første i området som åpent erkjenner at de tar i bruk atomteknologi. Nå planlegges en stor nasjonal fest i sammenheng med oppstarten av Bushehr-reaktoren. - Dette vil bli en stor suksess for Iran. Det viser også Irans vilje og kapasitet i kampen for å utvide sine atomaktiviterer, sier politiker Javad Karimi.

  Etter mange år med forsinkelser har russerne og iranerne gjort de siste forberedelsene for å starte opp Irans første atomreaktor lørdag. Anledningen blir en milepæl i Midtøstens historie, ettersom landet blir det første i området som åpent erkjenner at de tar i bruk atomteknologi. Nå planlegges en stor nasjonal fest i sammenheng med oppstarten av Bushehr-reaktoren. – Dette vil bli en stor suksess for Iran. Det viser også Irans vilje og kapasitet i kampen for å utvide sine atomaktiviterer, sier politiker Javad Karimi.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise