Yoav Galant blir ny forsvarssjef

  Generalmajor Yoav Galant (bildet) er utnevnt av forsvarsminister Ehud Barak som ny forsvarssjef etter Gabi Ashkenazi. Galant har de siste ukene opplevd at et forfalsket dokument, undertegnet i hans navn, stakk kjepper i hjulene for hans sjanser til å få jobben. Politiet har imidlertid frikjent ham og konkludert med at dokumentet ikke var ekte. Barak sier han vil be regjeringen godkjenne ansettelsen under det ukentlige regjeringsmøtet 29. august, melder Ha'aretz. Galant kommer fra stillingen som øverstkommanderende for IDFs sørkommando. Han var øverst ansvarlig for Israels operasjon mot Hamas på Gaza-stripen i årsskiftet 2008/ 2009.

  Generalmajor Yoav Galant (bildet) er utnevnt av forsvarsminister Ehud Barak som ny forsvarssjef etter Gabi Ashkenazi. Galant har de siste ukene opplevd at et forfalsket dokument, undertegnet i hans navn, stakk kjepper i hjulene for hans sjanser til å få jobben. Politiet har imidlertid frikjent ham og konkludert med at dokumentet ikke var ekte. Barak sier han vil be regjeringen godkjenne ansettelsen under det ukentlige regjeringsmøtet 29. august, melder Ha’aretz. Galant kommer fra stillingen som øverstkommanderende for IDFs sørkommando. Han var øverst ansvarlig for Israels operasjon mot Hamas på Gaza-stripen i årsskiftet 2008/ 2009.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise