Holocaust-overlevende skal betale 50 prosent mindre for strøm

  Rundt 30.000 av de fattigste Holocaust-overleverne i Israel skal kun betale 50 prosent av normalpris for strøm. Det har finansminister Yuval Steinitz og hans departement bestemt. Prisavslaget gjelder for opptil 400kW per time. En langt høyere prosentandel enn resten av befolkningen er arbeidsufør blant de Holocaust-overlevende i landet. Mange sliter med psykiske og fysiske plager, noe som gjør at de har trange økonomiske kår. Tidligere denne uken vedtok Knessets finans-, arbeids-, velferds- og helsekomiteer å øke de månedlige stipendene til de trengende i denne befolkningsgruppen.

  Rundt 30.000 av de fattigste Holocaust-overleverne i Israel skal kun betale 50 prosent av normalpris for strøm. Det har finansminister Yuval Steinitz og hans departement bestemt. Prisavslaget gjelder for opptil 400kW per time. En langt høyere prosentandel enn resten av befolkningen er arbeidsufør blant de Holocaust-overlevende i landet. Mange sliter med psykiske og fysiske plager, noe som gjør at de har trange økonomiske kår. Tidligere denne uken vedtok Knessets finans-, arbeids-, velferds- og helsekomiteer å øke de månedlige stipendene til de trengende i denne befolkningsgruppen.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise