Netanyahu vil ha hyppige møter

  Statsminister Benjamin Netanyahu har foreslått for amerikanerne at han møter PA-president Mahmoud Abbas hver fjortende dag. Slik kan partene skape "bedre forståelse" for hverandre, mener han. Å bli enige om detaljene i de aktuelle sakene kan bli overlatt til de ulike forhandlingsgruppene som Netanyahu og Abbas har mobilisert til forhandlingene. - Ekte forhandlinger i Midtøsten er kun direkte, stille og vedvarende samtaler mellom ledere i fundamentale spørsmål. Det er derfor jeg har foreslått å organisere forhandlingene på denne måten, forklarer statsministeren.

  Statsminister Benjamin Netanyahu har foreslått for amerikanerne at han møter PA-president Mahmoud Abbas hver fjortende dag. Slik kan partene skape "bedre forståelse" for hverandre, mener han. Å bli enige om detaljene i de aktuelle sakene kan bli overlatt til de ulike forhandlingsgruppene som Netanyahu og Abbas har mobilisert til forhandlingene. – Ekte forhandlinger i Midtøsten er kun direkte, stille og vedvarende samtaler mellom ledere i fundamentale spørsmål. Det er derfor jeg har foreslått å organisere forhandlingene på denne måten, forklarer statsministeren.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise