Netanyahu: – Håper vi finner en modig forhandlingspartner

  - Vi skal sikre at en framtidig løsning må være basert på effektive sikkerhetsordinger på bakken, sa statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag under en nyttårsfeiring for Likud-partiet. Torsdag starter de direkte forhandlingene med PA, og den israelske regjeringssjefen håper på en forhandlingspartner som ønsker fred. Det vil være viktig at PA aksepterer Israel "som et jødisk hjemland", understreket Netanyahu. - Det holder ikke med dokumenter eller løfter. Vi ønsker faktiske ordninger på bakken som vil sikre staten Israel og dens innbyggere. (...) Vi ønsker sann fred for framtidige generasjoner, og Likud er de eneste som kan oppnå sann fred, fortsatte han. - Jeg håper vi finner en modig partner på den andre siden, akkurat som (den drepte egyptiske president) Anwar Sadat var for (tidligere statsminister) Menachem Begin. Slik vil vi kunne bevege oss framover sammen for våre felles mål - fred, sikkerhet og framgang, sa Netanyahu.

  – Vi skal sikre at en framtidig løsning må være basert på effektive sikkerhetsordinger på bakken, sa statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag under en nyttårsfeiring for Likud-partiet. Torsdag starter de direkte forhandlingene med PA, og den israelske regjeringssjefen håper på en forhandlingspartner som ønsker fred. Det vil være viktig at PA aksepterer Israel “som et jødisk hjemland”, understreket Netanyahu.
  – Det holder ikke med dokumenter eller løfter. Vi ønsker faktiske ordninger på bakken som vil sikre staten Israel og dens innbyggere. (…) Vi ønsker sann fred for framtidige generasjoner, og Likud er de eneste som kan oppnå sann fred, fortsatte han.
  – Jeg håper vi finner en modig partner på den andre siden, akkurat som (den drepte egyptiske president) Anwar Sadat var for (tidligere statsminister) Menachem Begin. Slik vil vi kunne bevege oss framover sammen for våre felles mål – fred, sikkerhet og framgang, sa Netanyahu.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPalestinsk by ærer selvmordsterrorist
  Neste artikkelFire israelere drept i terrorangrep
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise