USA: – Trekker oss fra øvelse om Israel blir utestengt

  Amerikanske myndigheter har gitt beskjed til Tyrkia om at de ikke vil delta på en årlig luftøvelse i oktober, dersom ikke Israel får delta. Det rapporterer den tyrkiske avisen Hurriyet onsdag. I 2009 unnlot Ankara å sende invitasjon til Israel. Også da kansellerte amerikanerne sin deltakelse i solidaritet med den jødiske staten. Tyrkias forhold til Israel har blitt stadig kjøligere etter Den andre Libanon-krigen og bordingen av skipsflåten på vei til Gaza.

  Amerikanske myndigheter har gitt beskjed til Tyrkia om at de ikke vil delta på en årlig luftøvelse i oktober, dersom ikke Israel får delta. Det rapporterer den tyrkiske avisen Hurriyet onsdag.
  I 2009 unnlot Ankara å sende invitasjon til Israel. Også da kansellerte amerikanerne sin deltakelse i solidaritet med den jødiske staten.
  Tyrkias forhold til Israel har blitt stadig kjøligere etter Den andre Libanon-krigen og bordingen av skipsflåten på vei til Gaza.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelFire israelere drept i terrorangrep
  Neste artikkelEsti Ginzburg er Israels nye filmstjerne
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise