Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas: – Vi tar ikke ansvar for mislykkede samtaler

Det sentrale Hamas-medlemmet Mahmoud al-Zahar sa torsdag at det ikke finnes noen link mellom deres to terrorangrep og fredsprosessen.
Tirsdag kveld ble fire personer drept på Vestbredden da de ble skutt mens de kjørte bil. Onsdag kveld ble et ektepar angrepet på samme måte, men de overlevde, sannsynligvis fordi terroristens håndvåpen klikket.
I dag starter fredssamtalene mellom Israel og PA i Washington, men likevel er det ingen sammenheng, påstår al-Zahar. Beslutningen om å gå til angrep ble begått av personer «ute i felten».
– Det finnes dem som sier at timingen av angrepene var med vilje. Når mennesker har muligheten, så vel som kapasitet og målene, så handler de, forklarer al-Zahar.
– Vi vil ikke bære ansvaret for det som er feil i utgangspunktet, forklarer al-Zahar og mener fredssamtalene mellom Israel og PA.
– Vi ønsker at situasjonen på Gaza skal forbli rolig, fordi vi frigjorde det. På nåværende tidspunkt snakker vi ikke om frigjøring av hele Palestina. Den nåværende planen er å frigjøre Vestbredden. Dersom PA lykkes med det så skal vi gi dem ros. Og hvordan ble Gaza frigjort? Gjennom forhandlinger? Selvfølgelig ikke. For israelerne forstod at okkupasjon av Gaza har en høy pris og valgte å forlate området. Men spørsmålet er: Hvem forhindrer motstand på Vestbredden nå? PA gjør det, ved å samarbeide med Israel i sikkerhetsspørsmål, la han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart