PA-minister besøkte familie til terrorister

  PA-minister Issa Karake, som har ansvar for fangesaker, besøkte torsdag moren til fire palestinere som er dømt til livstid for mord på israelere. Karake roste terroristenes mor og hennes families bidrag til "kampen for palestinsk uavhengighet". Samme dag besøkte han også familien til Ayyat Al-Akhras, en selvmordsterrorist som drepte to israelere i et kjøpesenter i Jerusalem i 2002. - Mens forhandlingene gjenopptas i Washington, fortsetter ministre i Abbas-regjeringen med oppvigleri og oppmuntring til terrorhandlinger, sier statssekretær Danny Ayalon (bildet) i det israelske utenriksdepartementet. - Abbas må umiddelbart fordømme ministerens ord og handlinger. Slike besøk oppmuntrer til terror, legger Ayalon til.

  PA-minister Issa Karake, som har ansvar for fangesaker, besøkte torsdag moren til fire palestinere som er dømt til livstid for mord på israelere. Karake roste terroristenes mor og hennes families bidrag til “kampen for palestinsk uavhengighet”. Samme dag besøkte han også familien til Ayyat Al-Akhras, en selvmordsterrorist som drepte to israelere i et kjøpesenter i Jerusalem i 2002.
  – Mens forhandlingene gjenopptas i Washington, fortsetter ministre i Abbas-regjeringen med oppvigleri og oppmuntring til terrorhandlinger, sier statssekretær Danny Ayalon (bildet) i det israelske utenriksdepartementet.
  – Abbas må umiddelbart fordømme ministerens ord og handlinger. Slike besøk oppmuntrer til terror, legger Ayalon til.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelNoen israelere tror på Abbas
  Neste artikkelUSA forsøker å presse Abbas til å fortsette
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise