Fire israelere drept i terrorangrep

  Fire israelere ble drept da terrorister åpnet ild mot kjøretøyet deres like ved Kiryat Arba i Hebron-området tirsdag kveld. Noen timer senere feiret flere tusen palestinere på Gaza-stripen angrepet. - Morderne vil få svi, sier en kilde som står nær statsminister Benjamin Netanyahu. Les mer om angrepet og reaksjonene.

  Fire israelere ble drept da terrorister åpnet ild mot kjøretøyet deres like ved Kiryat Arba i Hebron-området tirsdag kveld. Noen timer senere feiret flere tusen palestinere på Gaza-stripen angrepet. – Morderne vil få svi, sier en kilde som står nær statsminister Benjamin Netanyahu. Les mer om angrepet og reaksjonene.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise