Netanyahu: – Avtale mulig innen ett år

  Statsminister Benjamin Netanyahu gikk mandag i rette med utenriksminister Avigdor Liebermans manglende tro på de pågående fredsforhandlingene. På tross av at Lieberman ikke tror på fred verken "neste år eller for neste generasjon", tror Netanyahu at en avtale kan være på plass om 12 måneder. I et møte med Demokratenes kongressmedlemmer mandag, sa Likud-lederen at han håper ikke PA-president Mahmoud Abbas trekker seg. En rekke saker har man ikke kommet til enighet på ennå, men den eneste måten å få en avtale på er gjennom direkte forhandlinger, sa han. Abbas uttalte samme dag i møte med den libyske lederen Muammar Qaddafi at han ikke vil tvinges til å inngå kompromisser i viktige saker. Dersom han presses til å gi etter på 1967-grensene og flyktningenes "rett til å vende tilbake", vil han trekke seg, skal Abbas ha sagt.

  Statsminister Benjamin Netanyahu gikk mandag i rette med utenriksminister Avigdor Liebermans manglende tro på de pågående fredsforhandlingene. På tross av at Lieberman ikke tror på fred verken “neste år eller for neste generasjon”, tror Netanyahu at en avtale kan være på plass om 12 måneder.
  I et møte med Demokratenes kongressmedlemmer mandag, sa Likud-lederen at han håper ikke PA-president Mahmoud Abbas trekker seg. En rekke saker har man ikke kommet til enighet på ennå, men den eneste måten å få en avtale på er gjennom direkte forhandlinger, sa han.
  Abbas uttalte samme dag i møte med den libyske lederen Muammar Qaddafi at han ikke vil tvinges til å inngå kompromisser i viktige saker. Dersom han presses til å gi etter på 1967-grensene og flyktningenes “rett til å vende tilbake”, vil han trekke seg, skal Abbas ha sagt.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise