Netanyahu ba Shalit-familien “ta nyttårsfri”

  Søndag oppfordret statsminister Benjamin Netanyahu familien til den kidnappede soldaten Gilad Shalit om å ta fri fra sine aksjoner i Jerusalem i den jødiske nyttårsferien. Netanyahu inviterte familien inn i statsministerboligen, etter at de har bodd i et protesttelt på gaten utenfor huset de siste ukene. Familien svarte at de i år, som alle andre år etter bortførelsen av Gilad, ikke vil feriere i disse feriedagene. I 2006 ble den unge israelske soldaten kidnappet av Hamas-terrorister på Gaza-stripen. I 1.534 dager har han blitt holdt i fangenskap av terrororganisasjonen. Ingen forsøk på forhandlinger mellom partene har så langt ført fram. - Vi vet at dere ikke reiste så langt fra teltet deres i dag. Men vi håper at neste års møte mellom oss vil finne sted i deres hjem i Galilea, uttrykte Netanyahu sammen med sin kone Sarah. Videre forsikret statsministeren at en rekke forsøk på å frigjøre Gilad vil finne sted i løpet av den nærmeste framtid, gjennom ulike kanaler.

  «Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

  Søndag oppfordret statsminister Benjamin Netanyahu familien til den kidnappede soldaten Gilad Shalit om å ta fri fra sine aksjoner i Jerusalem i den jødiske nyttårsferien. Netanyahu inviterte familien inn i statsministerboligen, etter at de har bodd i et protesttelt på gaten utenfor huset de siste ukene. Familien svarte at de i år, som alle andre år etter bortførelsen av Gilad, ikke vil feriere i disse feriedagene. I 2006 ble den unge israelske soldaten kidnappet av Hamas-terrorister på Gaza-stripen. I 1.534 dager har han blitt holdt i fangenskap av terrororganisasjonen. Ingen forsøk på forhandlinger mellom partene har så langt ført fram. – Vi vet at dere ikke reiste så langt fra teltet deres i dag. Men vi håper at neste års møte mellom oss vil finne sted i deres hjem i Galilea, uttrykte Netanyahu sammen med sin kone Sarah. Videre forsikret statsministeren at en rekke forsøk på å frigjøre Gilad vil finne sted i løpet av den nærmeste framtid, gjennom ulike kanaler.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Ingen artikler å vise