Netanyahu har støtte i Likud

  Svært få politikere i Likud-partiet har kritisert statsminister Benjamin Netanyahu for de nye samtalene med PA, og de fleste kommer med støtteerklæringer. – Jeg stoler på at Netanyahu vil lede oss til en ekte fred med sikkerhet, sa nestleder Gideon Sa’ar søndag. – Vi må gi Netanyahu vår sterkeste støtte i samtalene med palestinerne, sa […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Svært få politikere i Likud-partiet har kritisert statsminister Benjamin Netanyahu for de nye samtalene med PA, og de fleste kommer med støtteerklæringer. – Jeg stoler på at Netanyahu vil lede oss til en ekte fred med sikkerhet, sa nestleder Gideon Sa’ar søndag. – Vi må gi Netanyahu vår sterkeste støtte i samtalene med palestinerne, sa Gilad Erdan.

  Forrige artikkelNetanyahu: – Avtale mulig innen ett år
  Neste artikkelIslam som stat og religion i Midtøsten
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -