Assad: – Tyrkia viktig for syrisk-israelske forhandlinger

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Syrias president Bashar Assad fortalte Frankrikes Midtøsten-utsending Jean-Claude Cousseran at Tyrkia må få en viktig rolle i forhandlinger med Israel. Han skal ha sagt at Syria ønsker en “rettferdig og omfattende fred” basert på internasjonale resolusjoner. Assad uttrykte også takknemlighet for at Frankrike arbeider med å få i gang igjen fredsprosessen “på tross av israelernes politikk”.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag