Assad: – Tyrkia viktig for syrisk-israelske forhandlinger

  Syrias president Bashar Assad fortalte Frankrikes Midtøsten-utsending Jean-Claude Cousseran at Tyrkia må få en viktig rolle i forhandlinger med Israel. Han skal ha sagt at Syria ønsker en “rettferdig og omfattende fred” basert på internasjonale resolusjoner. Assad uttrykte også takknemlighet for at Frankrike arbeider med å få i gang igjen fredsprosessen “på tross av israelernes […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Syrias president Bashar Assad fortalte Frankrikes Midtøsten-utsending Jean-Claude Cousseran at Tyrkia må få en viktig rolle i forhandlinger med Israel. Han skal ha sagt at Syria ønsker en “rettferdig og omfattende fred” basert på internasjonale resolusjoner. Assad uttrykte også takknemlighet for at Frankrike arbeider med å få i gang igjen fredsprosessen “på tross av israelernes politikk”.

  Forrige artikkelJPost kårer verdens 50 rikeste jøder
  Neste artikkelPA viker bort fra byggestans-kravet for forhandlinger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.