Hamas «frigjør» Tel Aviv i ny video

  I en ny spillefilm fra Hamas kalt "Kampen om Palestina", står Jerusalem og Tel Aviv i flammer. Klippet er spesielt populært på Vestbredden og Gaza-stripen, og produsert av to Hamas-medlemmer fra begge de palestinske områdene. En grafisk simulering viser at bygninger som Høyesteretts lokaler og Israels bank står i flammer. I tillegg kjører biler med palestinske flagg rundt på Israels hovedveier. Etter at "Palestina" har blitt frigjort i videoen går palestinerne opp og ned promenaden i Tel Aviv. I det som skal være nyhetsstudioet til den israelske fjernsynskanalen har en araber tatt over jobben som nyhetsanker. Han avslører nyheten om at Tel Aviv og Palestina er "frigjort". Se trailer av filmen.

  I en ny spillefilm fra Hamas kalt "Kampen om Palestina", står Jerusalem og Tel Aviv i flammer. Klippet er spesielt populært på Vestbredden og Gaza-stripen, og produsert av to Hamas-medlemmer fra begge de palestinske områdene. En grafisk simulering viser at bygninger som Høyesteretts lokaler og Israels bank står i flammer. I tillegg kjører biler med palestinske flagg rundt på Israels hovedveier. Etter at "Palestina" har blitt frigjort i videoen går palestinerne opp og ned promenaden i Tel Aviv. I det som skal være nyhetsstudioet til den israelske fjernsynskanalen har en araber tatt over jobben som nyhetsanker. Han avslører nyheten om at Tel Aviv og Palestina er "frigjort". Se trailer av filmen.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise