PA viker bort fra byggestans-kravet for forhandlinger

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Ifølge Yedioth Aharonoth skal palestinske myndigheter ha bestemt seg for at de ikke vil forlate forhandlingene, dersom byggingen i israelske bosetninger gjenopptas. De skal ha forstått at de er nødt til å leve med bygging i de store bosetningsblokkene. PA forventer likevel at USA går imot bygging i andre områder på Vestbredden.
  Den ti måneders midlertidige byggestansen i bosetningene på Vestbredden går ut 30. september. Israels statsminister Benjamin Netanyahu skal ha bestemt seg for å delvis forlenge denne stansen, slik at byggingen kan fortsette i de største bosetningene.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag