IDF skjøt og drepte Hamas-leder på Vestbredden

  Israels forsvarsstyrker drepte fredag morgen det sentrale Hamas-medlemmet Iyad Shulbayed på Vestbredden, rapporterer Israel Radio. Soldatene var på søk etter etterlyste palestinerne i en landsby øst for Tulkarem da Shulbayed plutselig begynte å bevege seg mot IDF-styrken. Han nektet å følge soldatenes ordre om å stanse. Enheten følte seg truet og åpnet ild, opplyser en […]

  Israels forsvarsstyrker drepte fredag morgen det sentrale Hamas-medlemmet Iyad Shulbayed på Vestbredden, rapporterer Israel Radio. Soldatene var på søk etter etterlyste palestinerne i en landsby øst for Tulkarem da Shulbayed plutselig begynte å bevege seg mot IDF-styrken. Han nektet å følge soldatenes ordre om å stanse. Enheten følte seg truet og åpnet ild, opplyser en IDF-talsmann.

  Forrige artikkelPalestinerne “manipulerer” i forhandlingene
  Neste artikkelUSA: – Å selge våpen til Israel er i nasjonens interesse
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -