Tiden kan være inne for Syria-inspeksjoner

  En amerikansk delegat ved onsdagens møte i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) krevde at Syria nå endelig begynner å samarbeide med byrået. Landet har nektet å samarbeide med en granskningsgruppe som skal undersøke anklagene om et hemmelig atomprogram i landet. Den amerikanske delegaten understreket at dersom Syria ikke endrer politikk, kan byrået se seg nødt til […]

  En amerikansk delegat ved onsdagens møte i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) krevde at Syria nå endelig begynner å samarbeide med byrået. Landet har nektet å samarbeide med en granskningsgruppe som skal undersøke anklagene om et hemmelig atomprogram i landet. Den amerikanske delegaten understreket at dersom Syria ikke endrer politikk, kan byrået se seg nødt til å ta i bruk sin rett til og gjennomføre tvangsgranskning. Det er en mulighet IAEA har som sjelden blir brukt, skriver Jerusalem Post.

  Forrige artikkelNetanyahu til Abbas: – Vi vil bygge i bosetningene
  Neste artikkelPalestinerne “manipulerer” i forhandlingene
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -