USA og Iran ønsker å ha uoffisiell diplomatisk kontakt

  Diplomater for USA og Iran møttes i New York onsdag for å se på muligheten for hemmelige og uoffisielle diplomatiske forbindelser mellom landene. Ifølge kilder av Ha’aretz kommer initiativet fra USA. Myndighetene i Teheran sa seg villig til å diskutere saken. Representanter fra landene møttes ved siden av møter i FNs generalforsamling tidligere denne uken.

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Diplomater for USA og Iran møttes i New York onsdag for å se på muligheten for hemmelige og uoffisielle diplomatiske forbindelser mellom landene. Ifølge kilder av Ha’aretz kommer initiativet fra USA. Myndighetene i Teheran sa seg villig til å diskutere saken. Representanter fra landene møttes ved siden av møter i FNs generalforsamling tidligere denne uken.

  Forrige artikkelAhmadinejad: – Jeg er ingen antisemitt
  Neste artikkelUSA ville ta imot 100.000 flyktninger
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no