Blair: – Fred innen ett år er virkelig mulig

  Fred mellom Israel og palestinerne er virkelig mulig å få til innen ett år, hevdet Tony Blair i et intervju søndag. Han er kvartettens (FN, USA, EU og Russland) utsending til Midtøsten. USAs Midtøsten-utsending George Mitchell sa samme dag at på tross av forskjellene mellom partene er det tydelig at begge virkelig ønsker å fortsette […]

  Fred mellom Israel og palestinerne er virkelig mulig å få til innen ett år, hevdet Tony Blair i et intervju søndag. Han er kvartettens (FN, USA, EU og Russland) utsending til Midtøsten.
  USAs Midtøsten-utsending George Mitchell sa samme dag at på tross av forskjellene mellom partene er det tydelig at begge virkelig ønsker å fortsette forhandlingene. Både Mitchell og Blair arbeider på spreng for å finne en kreativ løsning i forhold til byggingen i bosetningene. En løsning som både palestinerne og israelerne vil kunne akseptere kan gjøre det mulig å fortsette de direkte forhandlingene mellom partene.

  Forrige artikkelFilm om Jerusalems forbudte kjærlighet
  Neste artikkelHar jødene borgerrettigheter?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.