Mitchell besøkte Abbas i Ramallah

  USAs Midtøsten-utsending George Mitchell møtte torsdag PA-president Mahmoud Abbas i Ramallah, i et forsøk på å gjenopplive fredsforhandlingene. – Vi fortsetter vår innsats for å finne en felles plattform for partene, hvorpå det blir mulig å la de direkte forhandlingene fotsette, sa Mitchell. Ifølge fredsforhandler Saeb Erekat gav palestinerne beskjed til Mitchell om at man […]

  USAs Midtøsten-utsending George Mitchell møtte torsdag PA-president Mahmoud Abbas i Ramallah, i et forsøk på å gjenopplive fredsforhandlingene. – Vi fortsetter vår innsats for å finne en felles plattform for partene, hvorpå det blir mulig å la de direkte forhandlingene fotsette, sa Mitchell. Ifølge fredsforhandler Saeb Erekat gav palestinerne beskjed til Mitchell om at man ikke kan returnere til forhandlingsbordet så lenge "betydelig" byggeaktivitet foregår på Vestbredden.

  Forrige artikkelLivni: – Netanyahu kastet bort to år uten PA-samtaler
  Neste artikkelRask vekst i palestinernes økonomi
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no