PA: – Vi vil aldri anerkjenne Israel som en jødisk stat

  De palestinske myndighetene avviser israelernes krav om anerkjennelse av Israel som en jødisk stat, slik de også har gjort en rekke ganger tidligere. Ifølge PA-forhandler Saeb Erekat vil PA aldri gå med på dette. Hans kollega Nabil Sha’ath legger til at regjeringen i Ramallah heller aldri vil gå med på en midlertidig byggestans. I tillegg må denne byggestansen inkludere Øst-Jerusalem, skriver Ha’aretz tirsdag. Mahmoud Ahoul, medlem av sentralkomiteen i av det regjerende Fatah-partiet, hevder at alt håp om å få til en tostatsløsning nå er ute.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  De palestinske myndighetene avviser israelernes krav om anerkjennelse av Israel som en jødisk stat, slik de også har gjort en rekke ganger tidligere. Ifølge PA-forhandler Saeb Erekat vil PA aldri gå med på dette. Hans kollega Nabil Sha’ath legger til at regjeringen i Ramallah heller aldri vil gå med på en midlertidig byggestans. I tillegg må denne byggestansen inkludere Øst-Jerusalem, skriver Ha’aretz tirsdag.
  Mahmoud Ahoul, medlem av sentralkomiteen i av det regjerende Fatah-partiet, hevder at alt håp om å få til en tostatsløsning nå er ute.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Forrige artikkelPositivt og negativt fra PA-medier
  Neste artikkelBeste svar ble gitt for 62 år siden
  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

  Ingen artikler å vise