Bønnedag for Jerusalem

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Søndag ble Den internasjonale bønnedagen for fred i Jerusalem arrangert. Jerusalem Post rapporterer at flere israelske ledere, ordfører Nir Barkat, Knesset-medlem Yoel Hasson og direktør for turistdepartementet Noaz Bar-Nir, hilste en større gruppe evangeliske kristne som var samlet ved Haas-promenaden. – Vi trenger å ha dere her med oss, for vi vet at ingenting kan true Jerusalem når folk som dere er på besøk og ber i Jerusalem, sa Hasson til deltakerne.



  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag