USA bekymret for egyptiske Iran-flygninger

  De amerikanske myndighetene er bekymret etter at Egypt bestemte seg for å fornye direkteflygningene mellom Kairo og Teheran etter 30 års pause. De to nasjonene har til nå avtalt 28 flygninger, 14 hver vei. Talsmann i USAs utenriksdepartement Mark Toner oppfordret fredag verdenssamfunnet om å ikke inngå økonomiske avtaler med Iran. – Vi fortsetter å […]

  De amerikanske myndighetene er bekymret etter at Egypt bestemte seg for å fornye direkteflygningene mellom Kairo og Teheran etter 30 års pause. De to nasjonene har til nå avtalt 28 flygninger, 14 hver vei. Talsmann i USAs utenriksdepartement Mark Toner oppfordret fredag verdenssamfunnet om å ikke inngå økonomiske avtaler med Iran. – Vi fortsetter å oppfordre alle land – inkludert Egypt – ikke om å inngå noen nye forretningsavtaler med Iran inntil de overholder de internasjonale forpliktelsene, sa Toner. Egypt er ved siden av Israel en av USAs viktigste allierte i Midtøsten.

  Forrige artikkelVi må kjempe mot glemselen
  Neste artikkelIsrael-turen 2010
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no