Egypt kunne ha stanset våpensmugling

  – Dersom Egypt ville, kunne de stanset våpensmugling til Gaza-stripen i løpet av 24 timer, sa Yuval Diskin, sjef for sikkerhetstjenesten Shin Bet, til utenlandske journalister søndag. Jerusalem Post gjengav klagen mot Egypt i helgen fra en anonym "etterretningskilde", men utenlandske medier meldte senere at uttalelsen kom helt fra toppen i Shin Bet. Israelske myndigheter […]

  – Dersom Egypt ville, kunne de stanset våpensmugling til Gaza-stripen i løpet av 24 timer, sa Yuval Diskin, sjef for sikkerhetstjenesten Shin Bet, til utenlandske journalister søndag. Jerusalem Post gjengav klagen mot Egypt i helgen fra en anonym "etterretningskilde", men utenlandske medier meldte senere at uttalelsen kom helt fra toppen i Shin Bet. Israelske myndigheter har stort sett vært svært tilbakeholdne med å kritisere Egypt for deres slappe innsats i grensekontroll mot Gaza-stripen. – Det virker som om Israel ikke lenger trenger å gå som på eggeskall rundt egypterne når det gjelder våpensmugling, skriver Amos Harel i Ha’aretz.

  Forrige artikkelNetanyahu har fått et tilbud han ikke kan avvise
  Neste artikkelIsraels krav til Obama
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.