Yishai forsvarer seg: – Alle er ansvarlige

  Onsdag kalte innenriksminister Eli Yishai inn til pressekonferanse angående riksrevisorens rapport om brannen i Nord-Israel. Den svært negative rapporten gir innenriksdepartementet skylden for at brannvesenet ikke hadde evne til å takle brannen på egenhånd. Shas-lederen sa at han føler seg "lynsjet" av mediene i Israel. Yishai gav blant annet finansdepartementet skylden for rotet. - Jeg kan si min mening [i regjeringen], kjempe og krige, men om finansdepartementet er imot vil ikke regjeringen gå med på det og ministeren blir dermed holdt ansvarlig, hevdet han.

  Onsdag kalte innenriksminister Eli Yishai inn til pressekonferanse angående riksrevisorens rapport om brannen i Nord-Israel. Den svært negative rapporten gir innenriksdepartementet skylden for at brannvesenet ikke hadde evne til å takle brannen på egenhånd. Shas-lederen sa at han føler seg "lynsjet" av mediene i Israel. Yishai gav blant annet finansdepartementet skylden for rotet. – Jeg kan si min mening [i regjeringen], kjempe og krige, men om finansdepartementet er imot vil ikke regjeringen gå med på det og ministeren blir dermed holdt ansvarlig, hevdet han.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise