Hizbollah jubler over brann i Israel

  Det kommer fram skadefryd i arabiske medier etter katastrofebrannen i Israel. I den israelske regjeringen regjeringen er man nok mer bekymret over den negative PR-effekten det kan gi at landet ikke har klart å få kontroll over flammene selv. – PR-skadene er enorme. Israel framstår som fullstendig inkompetente, sier en anonym kilde til Yedioth Aharonoth. […]

  Det kommer fram skadefryd i arabiske medier etter katastrofebrannen i Israel. I den israelske regjeringen regjeringen er man nok mer bekymret over den negative PR-effekten det kan gi at landet ikke har klart å få kontroll over flammene selv. – PR-skadene er enorme. Israel framstår som fullstendig inkompetente, sier en anonym kilde til Yedioth Aharonoth. Andre kilder avisen har snakket med forklarer at Israels manglende evne til å takle problemet har overrasket Italia, Hellas og Tyskland. – Vi har ingen tvil om at fra Damaskus, til Teheran og Beirut ser folk disse problemene. Alle undrer seg hvordan en stat […] som har gjennomgått en rekke kriger og er forventet å ha skikkelig utstyr til militære tester på lager, lider av mangel på fly og brannslukningsutstyr. Hizbollahs al-Manar kanal har bitt seg merke i situasjonen og presenterer et ennå mer negativt bilde av Israels angivelige tap av ansikt. – Den store Karmel-brannen har latterliggjort Israels evner til å bekjempe flammer og bevist hennes nærmest fullstendige inkompetanse, melder kanalen.

  Forrige artikkel850.000 fattige barn i Israel
  Neste artikkelJødenes flukt fra Jemen
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no