Peres med julehilsen til den kristne verden

  Israels president Shimon Peres ønsket den kristne verden en god jul og et fredelig nyttår onsdag. – Vi ønsker å benytte muligheten her, fra Jerusalem, til å sende våre dypeste lykkeønskninger til de kristne over hele verden og ønske dem et lykkelig, fredelig og et håpefullt nyttår, sa Peres fra sitt kontor i hovedstaden. På […]

  Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

  Israels president Shimon Peres ønsket den kristne verden en god jul og et fredelig nyttår onsdag. – Vi ønsker å benytte muligheten her, fra Jerusalem, til å sende våre dypeste lykkeønskninger til de kristne over hele verden og ønske dem et lykkelig, fredelig og et håpefullt nyttår, sa Peres fra sitt kontor i hovedstaden. På besøk hos presidenten var barnekoret fra Latin Patriarchal School i Nasaret, som sang julesanger for ham. Etter at koret sang ”Stille natt” sa Peres at han håpet de kunne komme tilbake og synge neste år, da under mer fredelige omstendigheter.

  Forrige artikkelJødenes flukt fra Jemen
  Neste artikkelStrøm av pilegrimer til Betlehem
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no