Alle vet at Jesus var en palestiner

  Nylig på den offentlige palestinske fjernsynskanalen PA TV ble det vist et intervju med forfatteren Samih Ghanadreh fra Nasaret. Han ble intervjuet om sin nye bok ”Kristendommen og dens forbindelser til islam”. Han hevdet under sendingen sendt på PA TV 3. desember at Jesus slettes ikke var noen jøde, men en palestiner. – Martyren president Yassir Arafat pleide å si: ”Jesus var den første palestinske martyren.” Jeg har hørt ham si den setningen mange ganger, hevdet Ghanadreh. Til dette skyter journalisten inn: – Han (Jesus) var jo palestiner. Ingen fornekter det. Forfatteren fortsetter: – Han var en palestinsk martyr. Han (Arafat) bidro også med denne martyrdommen for Palestina. Tidligere i år har Fatahs kommunikasjons- og utdanningsmyndighet hevdet på sine nettsider at jomfru Maria, Jesu mor, var "av den palestinske nasjonen". Jesus ble født av en jødisk kvinne med jødisk avstamning, ble omskåret som jøde og studerte de jødiske hellige skrifter.  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag