– Å kontrollere Irans atomprogram IAEAs oppgave

  – EU vil avvise Irans tilbud om å inspisere landets atomfasiliteter, sa unionens utenrikssjef Catherine Ashton til Reuters fredag. – Det er det Det internasjonale atomenergibyråets (IAEA) oppgave å inspisere atomreaktorer. Jeg håper at Iran vil sikre at IAEA kan fortsette sitt arbeid, sa Ashton. – Selv om dette ikke er en invitasjon jeg har […]

  – EU vil avvise Irans tilbud om å inspisere landets atomfasiliteter, sa unionens utenrikssjef Catherine Ashton til Reuters fredag.
  – Det er det Det internasjonale atomenergibyråets (IAEA) oppgave å inspisere atomreaktorer. Jeg håper at Iran vil sikre at IAEA kan fortsette sitt arbeid, sa Ashton.
  – Selv om dette ikke er en invitasjon jeg har et negativt inntrykk av, så er det ikke vår jobb. Å se på reaktorene og slå fast hva de er til for, er arbeid for inspektørene, la hun til.

  Forrige artikkelTi år med hatpropaganda
  Neste artikkelIDF beklager drap på palestinsk mann i Hebron
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -