Hamas-leder Zahar benekter Holocaust

  Den sentrale Hamas-skikkelsen Mahmoud al-Zahar beskylder Israel for å utføre “uttallige holocaust” mot palestinerne. Samtidig hevde han nazistenes jødeutryddelser er en “løgn”. – Løgnen om at de var ofre for holocaust og at jødene er ofre – denne løgnen har blitt slått i bakken av holocaustet i Beit Hanun, holocaustet i Al-Fakhura og de uttallige […]

  Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

  Den sentrale Hamas-skikkelsen Mahmoud al-Zahar beskylder Israel for å utføre “uttallige holocaust” mot palestinerne. Samtidig hevde han nazistenes jødeutryddelser er en “løgn”.
  – Løgnen om at de var ofre for holocaust og at jødene er ofre – denne løgnen har blitt slått i bakken av holocaustet i Beit Hanun, holocaustet i Al-Fakhura og de uttallige andre holocaust gjennomført av zionistfienden, sa Zahar.
  I løpet av de siste 20 årene er 7.400 palestinere drept av israelske styrker i ulike sammenhenger. Dette tilsvarer ca. 1 person per døgn.
  De siste 62 årene er omlag 11.000.000 muslimer drept i kriger og terrorangrep på verdensbasis, de fleste som offer for andre muslimer. Dette tilsvarer 486 personer per døgn. Tallene avslører alt om moralen til dem som ensidig fordømmer Israel.

  Forrige artikkelPA håper på FN-fordømmelse av bosetninger neste uke
  Neste artikkel– Jødene skal brenne i helvete
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -