IDF beklager drap på palestinsk mann i Hebron

  Fredag morgen ble fem Hamas-terrorister arrestert i et IDF-raid i Hebron. Da en av terroristene som bodde i en boligblokk skulle arresteres, ble en sivil palestiner skutt. IDF forklarer at 65-åringen var “tilstede i den ene terroristens leilighet” da han ble skutt. Hans kone hevder imidlertid mannen lå og sov i sin egen leilighet i […]

  Fredag morgen ble fem Hamas-terrorister arrestert i et IDF-raid i Hebron. Da en av terroristene som bodde i en boligblokk skulle arresteres, ble en sivil palestiner skutt. IDF forklarer at 65-åringen var “tilstede i den ene terroristens leilighet” da han ble skutt.
  Hans kone hevder imidlertid mannen lå og sov i sin egen leilighet i etasjen under, da soldatene stormet bygningen. De skal deretter ha stormet inn på soverommet og skutt ham.
  En talsmann for IDF beklaget fredag at den sivile palestineren ble drept under raidet.

  Forrige artikkel– Å kontrollere Irans atomprogram IAEAs oppgave
  Neste artikkelChile benekter rykter om Palestina-anerkjennelse
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
  - Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -