Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelske sykehus ikke forberedt på kriser

Israelske sykehus vil ikke kunne takle en kraftig økning i antallet pasienter dersom en nasjonal krise skulle oppstå. Det er lederen for akuttavdelingen ved Soroka medisinske senter i Be’er Sheba, Moti Klein, som kom med denne advarselen mandag. En rekke sykehus mangler senger, noe som ville gjort det problematisk å behandle syke, sier han.
– Dersom det skjer en katastrofe i Be’er Sheba, vil pasienter på akuttavdelinger rundt i landet bli fjernet og lagt klar til å dø på andre avdelinger hvor det ikke er mulig å behandle dem. Det ville bli gjort for å i det hele tatt kunne ta imot pasientene som har blitt skadd under katastrofen, hevder han.
– Dersom en viseminister eller en slektning trenger behandling, vil man finne en plass for den personen, mens andre pasienter vil bli tvunget ut av sykehuset for å kunne gjøre plass, legger Klein til.
Ifølge helsedepartementets beregninger for sykehusoppgraderingen som skal skje innen 2015, vil Israel trenge 300 nye senger på akuttavdelingene i landet. Det være behov for til sammen 3.000 nye senger på alle sykehusenes avdelinger innen samme år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart