Moussa: – Kan bryte ut borgerkrig i Libanon

  Generalsekretær for Den arabiske liga, Amr Moussa, oppfordret onsdag lederne i Libanon til å oppføre seg "rolig og klokt", etter regjeringssammenbruddet tidligere på dagen. Han minnet dem på at landet kan stå i fare for å havne i borgerkrig. - La det være rom for de to partene, slik at Libanon vil kunne unngå konflikter og tragedier som ikke vil være til nytte for noen, sa han til det som er igjen av regjeringen i Beirut. - Den arabiske liga støtter arabiske tiltak for å hjelpe Libanon og unnslippe farene for borgerkrig og forvitrelse […] som vil skade Libanons interesser, fortsatte Moussa ifølge Yedioth Aharonoth.
  ISRAEL ER UNDER ANGREP!

  Generalsekretær for Den arabiske liga, Amr Moussa, oppfordret onsdag lederne i Libanon til å oppføre seg “rolig og klokt”, etter regjeringssammenbruddet tidligere på dagen. Han minnet dem på at landet kan stå i fare for å havne i borgerkrig.
  – La det være rom for de to partene, slik at Libanon vil kunne unngå konflikter og tragedier som ikke vil være til nytte for noen, sa han til det som er igjen av regjeringen i Beirut.
  – Den arabiske liga støtter arabiske tiltak for å hjelpe Libanon og unnslippe farene for borgerkrig og forvitrelse […] som vil skade Libanons interesser, fortsatte Moussa ifølge Yedioth Aharonoth.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise