Sonya Peres gravlagt

  Tusenvis av mennesker deltok fredag i begravelsen til president Shimon Peres’ avdøde kone Sonya. Blant disse var statsminister Benjamin Netanyahu, hans forgjenger Ehud Olmert, forsvarsminister Ehud Barak, opposisjonsleder Tzipi Livni, Knesset-ordstyrer Reuven Rivlin og forsvarssjef Gabi Ashkenazi. I sin minnetale skrøt Shimon Peres av det livet Sonya har levd. Han uttrykte takknemlighet for de 73 […]

  Tusenvis av mennesker deltok fredag i begravelsen til president Shimon Peres’ avdøde kone Sonya. Blant disse var statsminister Benjamin Netanyahu, hans forgjenger Ehud Olmert, forsvarsminister Ehud Barak, opposisjonsleder Tzipi Livni, Knesset-ordstyrer Reuven Rivlin og forsvarssjef Gabi Ashkenazi.
  I sin minnetale skrøt Shimon Peres av det livet Sonya har levd. Han uttrykte takknemlighet for de 73 årene han har kjent henne.
  – Hun elsket Israel, elsket folket, mesteparten av arbeidet hennes gjorde hun i hemmelighet. Hun moppet gulvene på barneinstitusjoner. Hun ønsket aldri et styreverv. Hun foretrakk gulvet framfor taket. For meg var hun alt en person skal være. Snill, beskjeden og sensitiv. Velsignet være hennes minne, sa Peres.

  Forrige artikkelArabisk israeler alvorlig såret av IDF-ild
  Neste artikkelIsrael – den store stygge ulven?
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no