Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas: «Ulogisk» for Israel å absorbere fem millioner flyktninger

Det ville være «ulogisk» av palestinske myndigheter å kreve at Israel tar imot fem millioner flyktninger som del av en endelig fredsavtale, skal PA-president Mahmoud Abbas ha sagt til sine medarbeidere i mars 2008. Det avsløres i nye «palestinske dokumenter» publisert av Al-Jazeera.
Dokumentene viser at PA, i juni 2009, vurderte å akseptere «tilbakevending» for et symbolsk antall på 10.000 flyktninger.
– Når det gjelder antallet flyktninger vil det være ulogisk å be Israel absorbere fem millioner, eller bare én million. Det ville blitt slutten på Israel, skal PA-presidenten ha sagt i 2008.
Abbas skal ha fortalt PAs forhandlingsteam i mars 2009 at palestinerne kom til enighet med Ehud Olmert-regjeringen om antallet flyktninger landet skulle ta imot. Israel foreslo først å gå med på 5.000, noe PA sa var alt for lavt. Deretter foreslo de selv at 10.000 palestinere ble tatt imot av Israel hvert år i en tiårsperiode.
Al-Jazeera, i samarbeid med den britiske avisen The Guardian, har varslet at de har fått hånd om rundt 1.600 palestinske dokumenter om forhandlingene som har foregått med Israel det siste tiåret.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart