Detaljer om antiterror-samarbeid lekker ut

  Al-Jazeera avslørte tirsdag detaljer rundt det tette sikkerhetssamarbeidet som har vært mellom PA og Israel de siste årene. De såkalte "PaliLeaks-dokumentene" lekket til nyhetskanalen viser at de partene har avholdt en rekke sikkerhetsmøter. I et av disse dokumentene kommer det fram at PA og Israel samarbeidet om drapet på en lederskikkelse i Al-Aqsa martyrbrigadene. Seks Hamas-medlemmer skal også ha blitt drept av palestinsk politi i Qalqilyah.

  Al-Jazeera avslørte tirsdag detaljer rundt det tette sikkerhetssamarbeidet som har vært mellom PA og Israel de siste årene. De såkalte «PaliLeaks-dokumentene» lekket til nyhetskanalen viser at de partene har avholdt en rekke sikkerhetsmøter. I et av disse dokumentene kommer det fram at PA og Israel samarbeidet om drapet på en lederskikkelse i Al-Aqsa martyrbrigadene. Seks Hamas-medlemmer skal også ha blitt drept av palestinsk politi i Qalqilyah.

  ---------

  Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

  Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
  Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise