Galant tok ulovlig over offentlige landområder

  Den kommende IDF-sjefen Yoav Galant tok ifølge riksrevisoren ulovlig over offentlig land som ikke var hans, heter det i en ny rapport. Landområdene det er snakk om befinner seg i nærheten av Galants hjem ved moshaven Amikam. Det var det israelske miljøpartiet De grønne som begjæret Høyesterett om å diskvalifisere Grant, etter at deres privatetterforskning hadde avdekket forholdene. En offentlig etterforskning fulgte og riksrevisor Micha Lindenstrauss meldte torsdag at forholdene i De grønnes anklager stemte. Men rapporten sa ingenting om den kommende forsvarssjefen er skikket til å ta over posisjonen, melder Ha'aretz.

  Den kommende IDF-sjefen Yoav Galant tok ifølge riksrevisoren ulovlig over offentlig land som ikke var hans, heter det i en ny rapport.
  Landområdene det er snakk om befinner seg i nærheten av Galants hjem ved moshaven Amikam.
  Det var det israelske miljøpartiet De grønne som begjæret Høyesterett om å diskvalifisere Grant, etter at deres privatetterforskning hadde avdekket forholdene. En offentlig etterforskning fulgte og riksrevisor Micha Lindenstrauss meldte torsdag at forholdene i De grønnes anklager stemte. Men rapporten sa ingenting om den kommende forsvarssjefen er skikket til å ta over posisjonen, melder Ha’aretz.

  Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


  Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  Ingen artikler å vise