Galant tok ulovlig over offentlige landområder

  Den kommende IDF-sjefen Yoav Galant tok ifølge riksrevisoren ulovlig over offentlig land som ikke var hans, heter det i en ny rapport. Landområdene det er snakk om befinner seg i nærheten av Galants hjem ved moshaven Amikam. Det var det israelske miljøpartiet De grønne som begjæret Høyesterett om å diskvalifisere Grant, etter at deres privatetterforskning […]

  Den kommende IDF-sjefen Yoav Galant tok ifølge riksrevisoren ulovlig over offentlig land som ikke var hans, heter det i en ny rapport.
  Landområdene det er snakk om befinner seg i nærheten av Galants hjem ved moshaven Amikam.
  Det var det israelske miljøpartiet De grønne som begjæret Høyesterett om å diskvalifisere Grant, etter at deres privatetterforskning hadde avdekket forholdene. En offentlig etterforskning fulgte og riksrevisor Micha Lindenstrauss meldte torsdag at forholdene i De grønnes anklager stemte. Men rapporten sa ingenting om den kommende forsvarssjefen er skikket til å ta over posisjonen, melder Ha’aretz.

  Forrige artikkelMikati vil opprettholde bånd til USA
  Neste artikkelAbbas gav 11.500 kroner til terroristens etterlatte
  Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

  Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no